Shueisha meddelte torsdag, at Guinness World Records officielt har certificeret Yoko Kamios Boys Over Flowers (Hana Yori Dango) manga som havende de mest udgivne kopier af en shōjo-mangaserie skrevet af en enkelt forfatter, med 59.409.000 kopier trykt og cirkuleret i november 2022.

Det er langt fra den mest sælgende shounen manga med tæt på en faktor 10 i forhold til One Pieces over 510.000.000, men det er stadig inden for top 15 af mangaer samlet. Det viser dog hvordan shounen retningen ubetinget sælger mest.

Beskrivelse

Den 16-årige Tsukushi Makino er en smart pige fra en middelklassefamilie, der bliver optaget på det ultraelitære Eitoku Academy. Hun befinder sig på den dårlige side af skolens F4, de fire mest elite mandlige medlemmer på skolen.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,