Septemberudgaven af Akita Shotens Bessatsu Shōnen Champion magasin afslørede lørdag, at FLIPFLOPs’ Darwin’s Game manga slutter med sit 125. kapitel. Mangaen udgav sit 123. kapitel i magasinet i lørdags, så hvis der ikke er nogen forsinkelser, slutter mangaen i oktober.

Mangaen handler om Kaname Sudō, en gymnasiedreng, der er tiltrukket af en mystisk spil-app med titlen “Darwin’s Game”. Han bliver involveret i et socialt spil, hvor indsatsen er liv eller død.

FLIPFLOPs lancerede mangaen i magasinet Bessatsu Shōnen Champion i december 2012. Akita Shoten udgav mangaens 28. bind den 8. juni. Shū Miyama (tidligere kendt under pennenavnet Ginko) leverer historien til mangaen, mens Yuki Takahata står for kunsten. Mangaen trådte ind i sin sidste ark i januar 2020 og byggede op mod sit klimaks fra januar 2022.

Mangaen inspirerede en tv-anime, der havde premiere med et afsnit på én time i januar 2020.

FLIPFLOPs-duoen lancerede en fast udgivet prequel-roman i Akita Shotens Weekly Shōnen Champion-magasin i januar 2020, hvor Miyama skrev historien og Takahata tegnede illustrationerne. Romanens historie fokuserer på Shuka og Rains fortid. Romanen afsluttede sin udgivelse i august 2020. FLIPFLOPs planlægger også at lancere en spinoff-manga med fokus på Rein Kashiwagi, også kendt som Rain.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,