I begyndelsen af ​​april blev det afsløret, at anime-adaptionen af ​​mangaen Mameko NEET no Nichijō får en anden sæson. Senere er der udgivet en promo-video og en illustragtion til de nye afsnit, som afslører den specifikke premieredato. Således er den anden sæson planlagt til premiere den 17. maj 2023 på den japanske tv-station Fuji TV.

Trailer

Om serien

Alle produktionsmedarbejdere og cast-medlemmer vender tilbage i deres respektive roller til de nye afsnit. Det betyder, at Satoshi Kuwabara (The Quintessential Quintuplets, Adachi and Shimamura, Girlfriend, Girlfriend) igen vil lede Tezuka Productions-studiet, mens Wataru Chihara vil bidrage med karakterdesignerne. Makoto Nagao støtter som underkarakterdesigner. Yoshimi Sakai er art director og Satoshi Motoyama er lydinstruktør.

Illustration

Mameko NEET no Nichijō trailer
© まめきちまめこ/ニートの日常委員会

Kilde

Kategoriseret i: