Den officielle Twitter-konto for forfatteren Miraijin A (også kendt som Jinei Mirai) og illustratoren jimmys As a Reincarnated Aristocrat, I’ll Use My Appraisal Skill to Rise in the World (Tensei Kizoku Kantei Sukiru de Nariagaru – Jakushō Ryōchi o Uketsuidanode, Yūinsh o Fuyashite Itara, Saikyō Ryōchi ni Natteta) light novel serie annoncerede at serien får en TV-anime i 2024.

Et officielt websted åbnede for at afsløre den første reklame video, illustration, rollebesætning og personale.

Trailer

Beskrivelse

En dag, da han forlader arbejdet, dør Ars Louvent og genfødes som en svag aristokrat i en anden verden. Ved at bruge sin “vurderingsevne”, som lader ham se andres stats, rekrutterer han de bedste folk til sin side for at vende sit lands formuer. Baseret på en hit light novel med over 30 millioner onlinevisninger i Japan!

Illustration

As a Reincarnated Aristocrat, I'll Use My Appraisal Skill to Rise in the World light novels laves til anime
©未来人A・講談社/鑑定スキルで成り上がる製作委員会

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,