Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

I’m in Love with the Villainess TV anime trailer

Til efteråret kommer der en isekai om pige genfødt i sit yndlingsspil – men hun vil ikke have fyrene men sin kvindelige modstander!

I'm in Love with the Villainess TV anime trailer

Den officielle hjemmeside for TV-anime-adaptionen af Inoris I’m in Love with the Villainess (Watashi no Oshi wa Akuyaku Reijō) light novel serie afslørede animeens første reklame video, flere medvirkende, vigtig illustration (der dog først udkom tilbage i december) og oktober 2023 premiere.

Trailer

Beskrivelse

Da den unge kontor-ansatte Rei Ohashi pludseligt bliver genfødt som en hovedperson i sin foretrukne datingspil “Revolution”, er dette den perfekte mulighed for hende at gøre, hvad hun altid ville gøre: forfører antagonisten, Claire Francois!
Da denne samtidig er den første perosn hun møder efter sin opvågnen er hendes drøm gået i opfyldelse.

For selv i sit tidligere liv vækkede de attraktive fyrster fra Kongeriget Bauer, som spillet tilbyder som partnere, ikke nogen gnist i Rei. Hun havde altid kun øjne for den rivaliserende Claire.

Bevæbnet med hendes omfattende viden om spillet gør hun nu alt for endelig at erobre hjertet af kvinden fra hendes drømme!

Illustration

I'm in Love with the Villainess
©いのり。・愛中出版・一迅社/わたおし製作委員会

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Næste del af The Princes of Tennis kommer til næste år.

Anime

Femte sæson Bungou Stray Dogs om de populære detektiver begynder allerede næste måned.

Anime

Om under en måned begynder Sweet Reincarnation om en mand der genfødes i en anden verden men bibeholder sin passion som konditor.

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.