Takara Tomy har bekræftet at deres Beyblade X projekt vil få en tv-anime, der får premiere på TV Tokyo til efteråret.

Takara Tomy annoncerede Beyblade X projektet tilbage i marts og beskriver det som “4. generation” efter den originale Beyblade fra 1999 (Bakuten Shoot Beyblade), Beyblade: Metal Fusion (Metal Fight Beyblade) fra 2008 og Beyblade Burst fra 2015. Legetøj til franchisen udkommer den 15. juli.

Manga

Juniudgaven af Shogakukans Monthly Coro Coro Comics-magasin udgav et 70-siders, fuldfarvet forsmags manga-hæfte på Homura Kawamoto (Kakegurui), Hikaru Muno (High Card) og Posuka Demizus (The Promised Neverland) Beyblade X manga.

Mangaen starter sin normale udgivelse i magasinets juli-udgave, som udsendes den 15. juni. Kawamoto og hans yngre bror Muno er krediteret for den originale historie, og Demizu tegner mangaen.

Beskrivelse

Mangaens historie er centreret om en ung dreng, der sigter efter at blive en professionel Beyblade spiller. Han sigter mod at komme til X Tower, hvor professionelle Beyblade spillere samles. Mangaen vil introducere nye gear og evner i at spille Beyblade.

Kilder