Kadokawa annoncerede forrige torsdag, at Tsurumaikadas Medalist olympiske skøjteløb manga får en tv-anime. En ny officiel hjemmeside og Twitter-konto åbnet for at afsløre en illustration (venstre herunder) og folkene bag serien.

Illustrationer

Tsurumaikada tegnede også en illustration for at fejre meddelelsen (til højre).

Beskrivelse

Tsukasa, hvis drømme blev knust. Inori, overladt til sig selv. Disse to deler en drøm… og deres vedholdenhed er måske det eneste, der klarer dem igennem. Deres destination? Isen…på verdens scene!

Folkene bag

Yasutaka Yamamoto (Noblesse) instruerer animeen på ENGI. Jukki Hanada (Love Live! Sunshine!!) står for seriens sammensætning og manuskript. Chinatsu Kameyama (In Another World With My Smartphone) designer karaktererne.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,