Den officielle hjemmeside for TenPuru, tv-anime serien baseret på Kimitake Yoshiokas TenPuru -No One Can Live on Loneliness- manga, afslørede animeens anden nøgleillustration (den første kan ses her), yderligere roller og Yuzuki Aobas stemmeskuespiller Aimi som sanger for åbningstemasangen “Bonnō Paradise” (Paradise of Desires).

Anime serien får premiere til juli og vil kunne streames på Crunchyroll.

Illustration

TenPuru -No One Can Live on Loneliness- TV anime info
© 吉岡公威・講談社/てんぷる製作委員会

Roller

De nyligt annoncerede medvirkende er

  • Chiaki Takahashi som Kiki, den fungerende ypperstepræstinde
  • Chika Anzai som Nyagosuke, katten, der bor ved templet

Animeens hovedroller

  • Masayuki Akasaka som Akemitsu Akagami
  • Aimi som Yuzuki Aoba
  • Yū Serizawa som Tsukuyo Aoba
  • Nanami Yamashita som Kurage Aoba
  • Madoka Asahina som Mia Christoph
  • Sumire Uesaka som Kagura Baldwin

Beskrivelse

Akemitsu Akegami fik altid at vide af sin far, at “ingen kan leve alene”…men han forsøger meget bestemt. Hans far sagde det trods alt ikke med de bedste hensigter, og Akemitsu har intet ønske om at blive sådan et kryb.
Men da et tilfældigt møde med en ung kvinde efterlader ham med alt for urene tanker, beslutter han sig for at gøre, hvad han skal – at blive en buddhistisk munk og give afkald på verdslige måder. Men templet, han beslutter sig for at hellige sig…er fyldt med kvinder?
Og den samme unge kvinde er der også?? Hvad skal en fyr gøre?

En ny harem-rom-com fra Kimitake Yoshioka, illustratoren af den populære college-komedie Grand Blue Dreaming!

Trailer

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,