Kadokawa begyndte sidste torsdag at streame teaser-reklamevideoen til Studio Triggers tv-anime baseret på Ryōko Kuis Delicious in Dungeon (Dungeon Meshi) manga, som afslørede animeens hovedrolle og personale. Kadokawa afslørede også showets premiere til januar 2024 og en ny teaser-illustration.

Folke bag har også åbnet en officiel engelsk Twitter konto for animeen og et officielt hashtag #deliciousindungeon.

Teaser trailer

Beskrivelse

Hvad får du, når du krydser dungeon-eventyr og mad-manga? Du får Delicious in Dungeon, hvor vi finder vores trup af eventyrere på en mission for at redde deres forsvundne teammedlem, mens vi finder ud af, hvordan vi kan overleve på den mad, som dungeons giver.
Da den unge eventyrer Laios og hans selskab bliver angrebet og forsvarligt tæsket af en drage dybt inde i en dungeons, mister partyet alle sine penge og proviant. De er ivrige efter at komme tilbage til det, men der er bare et problem: Hvis de sætter ud uden mad eller mønt at tale om, er de sikre på at dø på vejen! Men Laios kommer med en genial idé: “Lad os spise monstrene!”
Slim, basilisker, mimics og endda drager… ingen er sikret mod lysten fra disse dungeon-crawling gourmander!

Illustration

Delicious in Dungeon teaser
©Ryoko Kui,KADOKAWA/Delicious in Dungeon PARTNERS

Kilder

Kategoriseret i: