Den officielle hjemmeside for Toei Animations originale anime Girls Band Cry begyndte at streame to nye musikvideoer og afslørede også de vigtigste illustrationer, hovedrolleindehavere og personale bag animeen i mandags.

Musikvideoer

De to nye musikvideoer viser sangene “Nameless Name” (“Na mo Naki Nanimo Kamo,” i første video nedenfor) og “No Rhyme nor Reason” (“Itsuwari no Kotowari,” anden video nedenfor) fra projektets in-story bandet Togenashi Togeari.

Beskrivelse

Hovedpersonen dropper ud af gymnasiet på sit andet år og sigter på at komme ind på et universitet, mens hun arbejder alene i Tokyo. En pige bliver forrådt af sine venner og ved ikke, hvad hun skal gøre. En anden pige bliver forladt af sine forældre og forsøger at overleve i byen ved at udføre deltidsjob. Denne verden svigter os hele tiden. Intet går som planlagt. Men vi vil gerne have noget, som vi fortsat kan lide. Vi tror på, at der er et sted, hvor vi hører til. Det er derfor, vi synger.

Illustration

Girls Band Cry anime musikvideoer
© Toei Animation

Roller

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,