Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Girls Band Cry anime musikvideoer
Girls Band Cry anime musikvideoer

Anime

Girls Band Cry anime musikvideoer

Her er to musikvideoer for den kommende Girls Band Cry anime om forskellige piger der alle elsker at synge.

Den officielle hjemmeside for Toei Animations originale anime Girls Band Cry begyndte at streame to nye musikvideoer og afslørede også de vigtigste illustrationer, hovedrolleindehavere og personale bag animeen i mandags.

Musikvideoer

De to nye musikvideoer viser sangene “Nameless Name” (“Na mo Naki Nanimo Kamo,” i første video nedenfor) og “No Rhyme nor Reason” (“Itsuwari no Kotowari,” anden video nedenfor) fra projektets in-story bandet Togenashi Togeari.

Beskrivelse

Hovedpersonen dropper ud af gymnasiet på sit andet år og sigter på at komme ind på et universitet, mens hun arbejder alene i Tokyo. En pige bliver forrådt af sine venner og ved ikke, hvad hun skal gøre. En anden pige bliver forladt af sine forældre og forsøger at overleve i byen ved at udføre deltidsjob. Denne verden svigter os hele tiden. Intet går som planlagt. Men vi vil gerne have noget, som vi fortsat kan lide. Vi tror på, at der er et sted, hvor vi hører til. Det er derfor, vi synger.

Illustration

Girls Band Cry anime musikvideoer
© Toei Animation

Roller

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Anime

Den søde romantiske serie Horimiyas spinoff slutter snart.