Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Silent Hill Ascension trailer
Silent Hill Ascension trailer

Nyheds links

Silent Hill Ascension trailer

Der kommer et nyt Silent Hill projekt, Silent Hill Ascension, der live lader folk fælles bestemme hvad der sker.

Silent Hill Ascension, Konamis kryptiske “live, real-time interaktiv serie” spil, har fået en ny trailer.

Trailer

Om projektet

Genvid Entertainment, en slags gaming-fokuseret streamingtjeneste, der pusher “massive interaktive live-begivenheder,” udgav traileren. Tidligere udgav Genvid The Walking Dead: Last Mile og Pac-Man Community, begge Facebook Gaming eksklusive live-begivenheder. Med det i tankerne er det ikke sandsynligt, at Ascension vil være et genafspilleligt interaktivt drama-gyserspil som de tidligere psil – det vil sandsynligvis være mere som om du er i livepublikummet under Jeopardy!, men i dette tilfælde er Jeopardy! ondt.

En pressemeddelelse bekræfter det, og siger, at Ascension “følger flere hovedkarakterer fra steder rundt om i verden, der er plaget af nye og skræmmende Silent Hill monstre.

“millioners handlinger vil afgøre resultatet. Hvilke karakterer har overlevet, når den sidste scene streamer? […] Selv projektets skabere ved ikke, hvordan Silent Hill Ascension vil ende. I stedet er karakterens skæbne i publikums hænder.”

I samme udtalelse tilføjer Konami-produceren Motoi Okamoto, at virksomheden er “glad for at fortælle en ny interaktiv historie på steder, der aldrig tidligere er blevet udforsket, sammen med nye karakterer, der vil blive introduceret til fans af Silent Hill universet. Det er dig, der vil afgøre skæbnen for flere hovedkarakterer, som vil udfolde sig samtidigt rundt om på kloden.”

Projektet går live senere i år.


Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.