Silent Hill Ascension, Konamis kryptiske “live, real-time interaktiv serie” spil, har fået en ny trailer.

Trailer

Om projektet

Genvid Entertainment, en slags gaming-fokuseret streamingtjeneste, der pusher “massive interaktive live-begivenheder,” udgav traileren. Tidligere udgav Genvid The Walking Dead: Last Mile og Pac-Man Community, begge Facebook Gaming eksklusive live-begivenheder. Med det i tankerne er det ikke sandsynligt, at Ascension vil være et genafspilleligt interaktivt drama-gyserspil som de tidligere psil – det vil sandsynligvis være mere som om du er i livepublikummet under Jeopardy!, men i dette tilfælde er Jeopardy! ondt.

En pressemeddelelse bekræfter det, og siger, at Ascension “følger flere hovedkarakterer fra steder rundt om i verden, der er plaget af nye og skræmmende Silent Hill monstre.

“millioners handlinger vil afgøre resultatet. Hvilke karakterer har overlevet, når den sidste scene streamer? […] Selv projektets skabere ved ikke, hvordan Silent Hill Ascension vil ende. I stedet er karakterens skæbne i publikums hænder.”

I samme udtalelse tilføjer Konami-produceren Motoi Okamoto, at virksomheden er “glad for at fortælle en ny interaktiv historie på steder, der aldrig tidligere er blevet udforsket, sammen med nye karakterer, der vil blive introduceret til fans af Silent Hill universet. Det er dig, der vil afgøre skæbnen for flere hovedkarakterer, som vil udfolde sig samtidigt rundt om på kloden.”

Projektet går live senere i år.


Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,