Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Masamune-kun’s Revenge R sæson to trailer
Masamune-kun’s Revenge R sæson to trailer

Anime

Masamune-kun’s Revenge R sæson to trailer

Anden del af Masamune-kun’s Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun’s Revenge R, begynder om under en måned.

Anden del af Masamune-kun’s Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun’s Revenge R, begynder om under en måned, nemlig den 3. juli 2023.

Anden sæson instrueres igen af ​​Mirau Minato (BOFURI) hos SILVER LINK studiet.
Michiko Yokote (Naruto) skal stå for manuskriptet, mens Yuki Sawairi (Wise Man’s Grandchild) vil fungere som karakterdesigner.
Tatsuya Katou er ansvarlig for baggrundsmusikken.

Anden sæson skulle oprindeligt starte i april 2023. På grund af den fornyede spredning af corona-virussen blev animeen imidlertid udskudt til juli 2023, og nu er det så endt med 3. juli.

Crunchyroll har allerede bekræftet, at de nye afsnit også vil blive simulcastet. Den første sæson og den tilhørende OVA er også tilgængelig der.

Trailer

Beskrivelse

Som et overvægtigt barn blev Makabe Masamune nådesløst drillet og mobbet af en bestemt pige, Adagaki Aki. Fast besluttet på en dag at hævne sig på hende, begynder Makabe et strengt regime med selvforbedring og personlig transformation.

Flere år senere dukker Masamune op igen som en ny mand. Smuk, populær, med perfekte karakterer og god til sport, Masamune-kun flytter til Akis skole og er uigenkendelig for hende. Nu er Masamune-kun klar til at konfrontere pigen, der mobbede ham for så mange år siden, og endelig ydmyge hende. Men bliver hævn så sød, som han troede?

Illustration

Masamune-kun’s Revenge R anime begynder til sommer
©竹岡葉月・Tiv・一迅社/「政宗くんのリベンジ」製作委員会R

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.