Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Pizza Hut Japan får en Wiener Coffee Pizza
Pizza Hut Japan får en Wiener Coffee Pizza
Foto: PR Times

Mad

Pizza Hut Japan får en Wiener Coffee Pizza

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.

Pizza Hut Japan har allerede lavet en underlig pizza i år med Too Much Coriander Pizza, som leverede præcis, hvad den antyder, og nu fortsætter de med “Wiener Coffee Pizza?”

Årsagen til spørgsmålstegnet i slutningen af titlen på menuen skyldes det japanske ordspil i navnet. Wienerpølser er så populære i Japan, at de simpelthen er kendt som “Weiner”. Men på grund af at wienere er så synonyme med pølser i Japan, når det kommer til wienerkaffe forveksler mange mennesker det med at betyde “pølsekaffe.”

Efter at have gennemført et spørgeskema-undersøgelse om sagen, bekræftede Pizza Hut, at mange unge ikke ved, hvad wienerkaffe egentlig er, så de besluttede at spille på forvirringen ved at kanalisere kaosset ud en ny pizza.

Det officielle websted afslører mere information bag konceptet:

“Wiener kaffe. En chokerende kombination, som alle har forestillet sig ud fra navnet. Alles misforståelse blev til en pizza.”

Pizzaen har kunnet købes i Japan fra den 26. maj og kommer med flødeskum at putte på for den ægte wiener-kaffe stemning sammen med kaffe-cremen på. Denne bitter-sødme erstattes så af det salte og umami i pølserne i kanten.

Læs en anmeldelse af pizzaen i kilderne

1 kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.