Pizza Hut Japan har allerede lavet en underlig pizza i år med Too Much Coriander Pizza, som leverede præcis, hvad den antyder, og nu fortsætter de med “Wiener Coffee Pizza?”

Årsagen til spørgsmålstegnet i slutningen af titlen på menuen skyldes det japanske ordspil i navnet. Wienerpølser er så populære i Japan, at de simpelthen er kendt som “Weiner”. Men på grund af at wienere er så synonyme med pølser i Japan, når det kommer til wienerkaffe forveksler mange mennesker det med at betyde “pølsekaffe.”

Efter at have gennemført et spørgeskema-undersøgelse om sagen, bekræftede Pizza Hut, at mange unge ikke ved, hvad wienerkaffe egentlig er, så de besluttede at spille på forvirringen ved at kanalisere kaosset ud en ny pizza.

Det officielle websted afslører mere information bag konceptet:

“Wiener kaffe. En chokerende kombination, som alle har forestillet sig ud fra navnet. Alles misforståelse blev til en pizza.”

Pizzaen har kunnet købes i Japan fra den 26. maj og kommer med flødeskum at putte på for den ægte wiener-kaffe stemning sammen med kaffe-cremen på. Denne bitter-sødme erstattes så af det salte og umami i pølserne i kanten.

Læs en anmeldelse af pizzaen i kilderne

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,