MOVIC har har annonceret at 2.5D idol-franchisen HANA-Doll* får en anime-adaption.

Det kommende anime-projekt vil hedde HANA-Doll*: Reinterpretation of Flowering og vil dække den første sæson af franchisens drama-cd-serie. Der kendes ingen yderligere information om den planlagte anime-tilpasning endnu, men jeg skal nok skrive mere derom når det kommer.

Historien i Idol-projektet handler om kunstigt at skabe den perfekte idolkunstner ved at implantere et særligt blomsterfrø i kroppen. Eksperimentet kaldes “Hana Ningyo-projektet”.

Samlet set består franchisen af ​​den syv mand store idolgruppe Anthos* og trioen Loulou*di. Med tiden blev der udgivet flere musik-cd’er, drama-cd’er og merchandise. I november 2020 blev en manga kaldet HANA-Doll*~Flowering~ Boys også udgivet i Kodanshas “Shonen Magazine Edge” magasin.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,