Koei Tecmo America udgav formelt en ny trailer til Fate/Samurai Remnant, dets nye action-RPG til Fate-franchisen, under den streamede Nintendo Direct præsentation for et par uger siden.

Den engelsk-undertekstede trailer bekræfter spillets udgivelsesdato den 28. september i Japan og lanceringsdatoen den 29. september uden for Japan.

Spillet udkommer over hele verden til PlayStation 5, PlayStation 4, PC (via Steam) og Switch. Type-Moon overvåger projektet, og Aniplex samarbejder om produktionen.

Traileren fremhæver også spillets tjenere, hvor nogle nye tjenere får deres debut i spillet, og nogle vender tilbage, inklusive Miyamoto Musashi og Jeanne d’Arc Alter. Navnet på historiens hovedperson er Miyamoto Iori, og han er Mesteren for en unavngiven saber klasse servant. Miyamoto Musashi optræder som en berserker og er tjener for kurtisanen Takao Dayu. Jeanne d’Arc Alter optræder som en Lancer og er tjeneren for oprørernes overlevende Chiemon.
Andre mestre med endnu ukendte tjenere inkluderer Ming China-general Zheng Chenggong (med archer servant), krigsforsker Yui Shousetsu (med rider servant) og den svenske Clock Tower magiker Dorothea Coyett (med assassin servant).

Beskrivelse

Det 4. år af Keian-æraen, Edo-perioden. Det er flere årtier siden afslutningen på en turbulent, blodgennemsyret æra. Folk nød fred og ro. Men en kamp mellem syv par Mestre og Servant er ved at begynde, da “Waxing Moon Ritual” udfolder sig i skyggerne. Miyamoto Iori, en ung mand i Asakusa, finder sig selv fanget i en hellig gral krigs vold.

Kilde

Kategoriseret i: