Et websted åbnede i dag onsdag for at annoncere tv-anime-adaptionen af Suu Morishitas A Sign of Affection (Yubisaki to Renren) manga. Hjemmesiden afslørede også animeens teaser illustration og reklame video, hovedrolle og personale samt premieren i januar 2024.

Seriens hovedroller:

Teaser illustration

A Sign of Affection manga kommer som anime til januar 2024
©森下suu・講談社/ゆびさきと恋々製作委員会

Morishita tegnede også en illustration for at fejre meddelelsen.

A Sign of Affection manga kommer som anime til januar 2024
© 森下suu・講談社/ゆびさきと恋々a作委員会

Beskrivelse

Yuki er en typisk universitetsstuderende, hvis verden kredser om hendes venner, sociale medier og de seneste udsalg. Men da et tilfældigt møde i et tog fører til, at hun møder en vens ven og medstuderende Itsuomi-san, begynder hendes verden at udvide sig. Men selvom Itsuomi-kun kan tale tre sprog, er tegnsprog ikke et af dem. Kan de to lære at kommunikere de spirende følelser mellem dem?

Folkene bag serien

Yūta Murano (Kakushigoto, Brave Beats) er ansvarlig for storyboards og instruerer også animeen hos Ajia-do. Yoko Yonaiyama (Uma Yuru, Ya Boy Kongming!) fører tilsyn med og skriver seriens manuskripter. Kasumi Sakai (animationsinstruktør på Love Live! Sunshine!!) designer karaktererne, og Yukari Hashimoto (March comes in like a lion, Komi Can’t Communicate, Am I Actually the Strongest?) komponerer musikken.

Kilder

Kategoriseret i: