Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gushing over Magical Girls manga laves til anime
Gushing over Magical Girls manga laves til anime
©Akihiro Ononaka, © TAKESHOBO Co.,Ltd. All Rights Reserved.

Anime

Gushing Over Magical Girls anime illustration og info

Historien om en fan af mahou shoujo der ender som en skurk og finder ud af at hun i virkeligheden elsker at dominere og underkaste kommer som anime næste år.

Kadokawa afslørede i fredags en ny teaser illustration (nedenfor) og 2024 premieren for tv-animeen baseret på ​​Akihiro Ononakas Gushing Over Magical Girls (Mahō Shōjo ni Akogarete) manga.

Gushing Over Magical Girls anime illustration og info
©小野中彰大・竹書房/魔法少女にあこがれて製作委員会

Beskrivelse

Hej, jeg hedder Hiiragi Utena. Jeg er en normal ungdomsskolepige, der elsker “Magical Girls” – eller det var jeg i hvert fald, men så ud af det blå dukkede en talende maskot op og fortryllede mig!
Nu har jeg en chance for at slutte mig til mine elskede magiske piger… som en skurk? Vent et øjeblik, der er noget galt med mit outfit! Det kan ikke rigtig ske, vel?!

Se denne generte magiske pige fan forvandle sig til en sadistisk dominatrix! Når godt og ondt støder sammen, hvem vil så underkaste sig?

Tidligere illustration

Gushing over Magical Girls manga laves til anime
©Akihiro Ononaka

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...

Anime

Anden del af tredje sæson af Dr. Stone begynder til oktober.

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.