Efter at vi tidligere i år rapporterede, at Nana Nanatos VTuber Nanda ga Haishin Kiri Wasuretara Densetsu ni Natteta (VTuber Legend: How I Went Viral after Forgetting to Turn Off My Stream) light novels vil modtage en anime-tilpasning, har Kadokawa udgivet nye detaljer om projektet.

Nana Nanatos VTuber Nanda ga Haishin Kiri Wasuretara Densetsu ni Natteta (VTuber Legend: How I Went Viral after Forgetting to Turn Off My Stream) light novels

TV-serien bliver lavet af animationsstudiet TNK, hvor Takuya Asaoka (Redo of Healer) instruerer. Deko Akao (Norgami) fører tilsyn med manuskripterne, mens Reina Iwasaki (The Dawn of the Witch) vil levere karakterdesign. Det vides endnu ikke, hvornår serien får premiere.

Kadokawa streamer også en ny video til animeen, med Ayane Sakura som light novel seriens VTuber-karakter Awayuki Kokorone.

Beskrivelse

Den 20-årige tidligere lønslave Yuki Tanaka arbejder nu blandt sine idoler: streamerne fra Live-On, en af Japans førende VTuber-virksomheder. Som den smukke, høflige Awayuki Kokorone leverer hun kun det mest lady-like indhold. Desværre er hendes abonnentantal og opsparinger i bund.

En aften, efter at Yuki tror, hun har afsluttet sin stream, åbner hun et par øl – og kommer med mere end et par grove vittigheder – mens hun ser Live-Ons videoarkiver. Men hendes seere hører det hele, og klip af hendes skæve, berusede kommentarer går viralt natten over. Yuki tror, at hendes karriere er slut… indtil hendes manager afslører, at alle hos Live-On hele tiden har ventet på, at det slår klik for og giver hende frie tøjler til at drikke on-stream.

Nu fri for al forgjort renhed, hopper hun direkte ind i sin nye “brølende fulde” karakter og bliver budt velkommen i folden af sine andre Live-On VTubers, som viser sig at være lige så skøre, som hun er! Med hendes synspunkter og økonomi i vejret, er Yukis arbejde – for første gang i hendes liv – faktisk sjovt!

VTuber Legend: How I Went Viral after Forgetting to Turn Off My Stream anime trailer og info
©七斗七・塩かずのこ/KADOKAWA/「ぶいでん」製作委員会

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,