Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Koi wa Futago de Warikirenai trailer
Koi wa Futago de Warikirenai trailer

Anime

Koi wa Futago de Warikirenai trailer

Koi wa Futago de Warikirenai (Love Between Twins is Indivisible) om en kærlighedstrekant mellem en fyr to søstre kommer som anime.

Dengeki Bunko 30-års jubilæumsbegivenheden bekræftede anime-serien baseret på Shihon Takamura og illustratoren Almics Koi wa Futago de Warikirenai (Love Between Twins is Indivisible) light novel serie med en reklame video og nøgle illustration i lørdags. Videoen annoncerer, at animeen vil blive vist på tv (i Japan).

Den romantiske komedie følger en dreng ved navn Jun, som er barndomsvenner med to tvillingepiger med forskellige personligheder. Han ender i en kærlighedstrekant med Rumi, der ser drengeagtig ud, men er en otome (jomfru) indeni, og hendes tvillingesøster Naori, som er en sød otaku.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...