Raiden [Metal Gear Rising: Revengeance]

Raiden [Metal Gear Rising: Revengeance]

21. august 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Sentinel udgiver en 1/6 skala (32cm høj) figur af Raiden som han ser ud i action spillet Metal Gear Rising: Revengeance.

Metal Gear Rising: Revengeance er ret atypisk for Metal Gear universe da det ikke har det snige-baserede gameplay som serien er kendt for men derimod fokuserer på hack-and-slash action. Raiden er spillets hovedperson, omend han først var med Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty og derefter dukkede op i Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots som den nyeste Cyborg Ninja.

Figuren af Raiden har hans sorte tøj fra Revengeance på og er udstyret med hans kendetegnende sværd –– HF og Muramasa klingerne og Muramasa skeden –– et visor der kan åbnes, lukkes eller tages helt af, og et self-repair unit. Figuren har en fantastisk detaljegrad fra han organiske muskulatur til hans komplekse cybernetiske rustning. Han står med en besjeret cyborg soldat for sine fødder på en base der er lige så detaljeret som Raiden selv.
En virkelig fed detalje er dog at hans højre øje kan lyse med en rød LED for at understrege at han er en cyborg.

Raiden udkommer til januar 2015 og kan bl.a. forudbestilles hos Tokyo Otaku Mode for 1223kr.