Studio Ponoc annoncerede fredag, at dets anime-filmatisering af A.F. Harrold og Emily Gravetts The Imaginary roman får premiere i Japan den 15. december. Virksomheden afslørede også en plakat, der kan ses ovenfor.

Studio Ponoc udskød filmen sidste år fra dens oprindelige udgivelsesdato i sommeren 2022 på grund af “nye udfordringer” som følge af filmens produktionsmetoder og COVID-19-pandemien.

Filmens titel i Japan er Yaneura no Rudger (Rudger in the Attic).

Yoshiyuki Momose (“Life Ain’t Gonna Lose” kort filmen i Ponocs Modest Heroes anime-antologi, Ni no Kuni film, Ponocs Olympiske Lege kortfilm “Tomorrow’s Leaves”) instruerer filmen. Yoshiaki Nishimura – en producer på adskillige Studio Ghibli-film, såvel som Ponoc-filmene Mary og troldkvindens blomst og Modest Heroes – producerer filmen.

Kildee

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,