Folkene bag den kommende anime serie baseret på Yuriko Takagamis Fluffy Paradise – manga-adaptionen af Himawari og Kirourans Isekai de Mofumofu Nadenade Suru Tameni Ganbattemasu (bogstaveligt talt, I’ll Try My Best So I Can Pet and Pat in Another World) light novel serie – har udgivet en trailer.

EMT Squared animerer serien, der begynder i januar. Crunchyroll bringer den herover, hvilket den engelske udgave af traileren herunder viser.

Beskrivelse

Død af overarbejde i en alder af 27…

Midori havde knap tid til at klage over at skulle dø på den måde, da en gud viste sig foran hende og sagde: “Du vil reinkarnere i en anden verden og fortælle mig, om du synes, mennesker fortjener at fortsætte med at eksistere der. Til gengæld vil jeg give dig en særlig kraft.” Så fandt Midori, i håb om at lindre udmattelsen af det barske liv, hun havde levet, sig selv i at bede… om at nusse søde, bløde dyr.

Således reinkarnerede Midori i sin nye verden som en ung pige ved navn Nefertima, med en kraft, der får hende til at blive elsket af alle levende ting bortset fra mennesker. Det inkluderer ikke kun dyr, men hellige dyr som hvide tigre og drager, og endda monstre som nisser og frosne edderkopper! Men der ventede hende også en grusom skæbne…

Nefertima er fast besluttet på at gøre sit bedste for at sameksistere med mennesker og alle levende væsner i sit nye liv med at klappe og nusse søde dyr!

Illustration

Fluffy Paradise isekai anime info
© 向日葵・高上優里子/双葉社・もふなで製作委員会

Kilde

LiveChart.me

Kategoriseret i: