Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

One Piece får et ending theme efter 17 års pause
One Piece får et ending theme efter 17 års pause

Anime

One Piece får et ending theme efter 17 års pause

De sidste 17 år har One Piece animeen utraditionelt haft en ekstra lang opening og ingen ending, det ændrer sig nu.

One Piece Day 2023 livestream-begivenheden lørdag afslørede, at One Piece animeen får en afsluttende temasang for første gang i 17 år. Animeen har i den tid i stedet haft en ekstra lang åbnings-temasang.

Tremandsgruppen Chilli Beans. vil fremføre den nye afsluttende temasang “Raise”. Det nye afslutningstema debuterer den 6. august, og livestream-begivenheden viste en forhåndsvisning af et afsnit af sangen.

Derudover afslørede begivenheden, at SEKAI NO OWARI vil fremføre animeens nye åbningstemasang. Gruppen sagde i en video, at den nye sang er på vej, men den er ikke færdig endnu.

Tidligere på dagen viste livestreamen også en video med Luffys nye Gear Fifth-form. Afsnittet med premiere i den nye form vil også blive sendt den 6. august. Tatsuya Nagamine instruerer episoden med animationsinstruktørerne Midori Matsuda og Keita Saito.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Anime

Den søde romantiske serie Horimiyas spinoff slutter snart.