Den officielle Pokémon YouTube-kanal begyndte søndag at streame anime-reklamen produceret af CoMix Wave Films (your name., Weathering With You, Suzume), med titlen “Kimi ni Aeta” (I Met You), for Pokémon World Championships 2023-begivenheden, som afholdes fra 11. til 13. august på Pacifico Yokohama i Japan.

Engelsk

Japansk

Asuka Doukai (Geinin Anime Kantoku animationsinstruktør) instruerede og stod bag anime-reklamen hos CoMix Wave Films. Barneskuespillerinden Maika Yoshida lagde stemme til den unge kvindelige karakter, og Ikue Ōtani lagde stemme til Pikachu i reklamen.

Pokémon World Championships 2023 er en verdensturnering, hvor spillere fra hele verden kæmper i Pokémon Scarlet, Pokémon Violet, Pokémon Card Game, Pokémon GO og Pokémon Unite.

I 2022 deltog over 1.000 spillere fra mere end 50 lande og regioner rundt om i verden i Pokémon World Championships i London. Den livestreamede begivenhed registrerede over 8 millioner seere rundt om i verden.

Kilde

Kategoriseret i: