Den kommende anime Oroka na Tenshi wa Akuma to Odoru (Stupid Angel Dances With the Devil) baseret på Sawayoshi Azumas manga er blevet annonceret med en teaser-illustration og en trailer.

Folkene bag

Studio Children’s Playground Entertainment (Hatena Illusion, co-produktion på The Fruit of Evolution) animerer serien med Itsuro Kawasaki (Listen to Me, Girls. I Am Your Father! instruktør) som instruktør og manuskriptforfatter. Takuro Iga (WATATEN!: an Angel Flew Down to Me) komponerer musikken, og Yuko Yahiro (Aharen-san wa Hakarenai) håndterer karakterdesignerne.

Stemmer

Ayane Sakura (Yae Miko i Genshin Impact) lægge stemme til hovedheltinden Lily Amane, mens Yuma Uchida (Kaveh i Genshin Impact) spiller rollen som Masatora Akutsu. Serien forventes at få premiere i 2024.

Beskrivelse

Historien handler om Masatora Akutsu, en dæmon, der kom til den menneskelige verden på jagt efter “idoler” for de korrupte dæmoner. Han møder Lily Amane, et potentielt idol, og inviterer hende til at slutte sig til ham. Lily viser sig dog at være en engel, dæmonernes naturlige fjende, og mens Akutsu forsøger at korrumpere Lily, beslutter hun sig for at rehabilitere Akutsu af sine egne egoistiske grunde.

Oroka na Tenshi wa Akuma to Odoru anime trailer
©2023 Sawayoshi Azuma/KADOKAWA/Kanaten Production Committee

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,