I et MTV Splash Page video interview har James Camerons (Avatar, Titanic) producer Jon Landau udtalt at de begge ønsker at adaptere de tidlige kapitler i Yukito Kishiros Battle Angel Alita manga til en 3D-film. Det drejer sig især om motorball sekvenserne, hvor cyborg personerne kører og duellerer mod hinanden. “Det  er næsten som en gladiator kamp der møder et Indy 500 ræs. [Deres måde at kæmpe på] afhænger af hvem de er. Det afhænger af hvordan de er blevet modificeret som cyborgs; de er ikke i biler – det er deres fysiske krop der er derude.”

Han har forklaret at de tidligste dele af cyborg pigens historie fortæller “den mere fascinerende side hvor Alita har mistet sin hukommelse og hun ikke ved hvor hun kommer fra. Og det er når hun opdager hvor hun kommer fra, hun er skræmt over det og tror ikke det er hvem hun virkelig er.”

Landau har tidligere sagt at Cameron vil adaptere Battle Angel efter en toer til den bedst sælgende film på verdensplan, Avatar. Han tilføjede at han og Cameron har kendt til et af mangaens bind og anime-udgaven af Battle Angel, men manuskript-forfatteren Laeta Kalogridis (Shutter Island) introducerede dem til de andre ni bind i mangaen.

Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

,