Den officielle Twitter-konto for Osamu Nishis Welcome to Demon School! Iruma-kun (Mairimashita! Iruma-kun) manga afslørede søndag, at serien får to spinoff-mangaer.

Den første har titlen (Mairimashita! Iruma-kun if Episode of Mafia, hvor “ma” i “mafia” er et ordspil for dæmon, ligesom i “Mairimashita”). hiromono vil debutere mangaen i dette års oktoberudgave af Akita Shotens Bessatsu Shōnen Champion magasin den 12. september.

Den anden er en ny Mairimashita! Iruma-kun Kalego Gaiden (Kalego Side Story) manga, og den handler om Naberius Kalego. Nishi vil lancere mangaen med fem kapitler til vinter i Akita Shotens Weekly Shōnen Champion magasin.

Nishi har tidligere tegnet billeder af et mafia-alternativt univers til serien i marts 2022.
Nishi har skrevet en tidligere to-kapitler Kalego Gaiden spinoff-manga i 2020.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,