Hololive Vtuber Gawr Gura har udgivet en animeret musikvideo til sin sang “Blue Horizon”. Videoen er stylet som en anime OP og indeholder cameos fra Ninomae Ina’nis, Murosaki Shion og andre kunstnere.

Videoen til Gawr Guras “Blue Horizon” blev animeret af Tonari Animation, med musik af Wunder Riku. Tonari har tidligere arbejdet på Guras animerede kortfilm “Shark’d”, mens Wunder Riku har arbejdet på adskillige Hololive-sange såsom Tsukumo Sanas “Astrogirl” og Amelia Watsons “ChikuTaku”. Videoen blev co-instrueret af Dudul, som er kendt for at lave flere Gura-tema fan-animationer.

Videoen til Gawr Gura sangen indeholder cameos fra mange andre Hololive Vtubers fra både engelske og japanske afdelinger, samt referencer til spil som Minecraft og Muse Dash. Der er også referencer til Guras andre musikvideoer, såsom den røde Gura fra “Reflect” og actionscenerne fra “Q.”

(Det med mest abonnerede vtuber kan ses her).

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,