Der er kommende endnu en trailer for den kommende originale anime Kawagoe Boys Sing samt at anime-serien får premiere til oktober 2023.

Folkene bag

Jun Matsumoto (Brothers Conflict) vil instruere animeserien hos evg i samarbejde med Telecom Animation Film. “Kawagoe High School Literary Club” er krediteret for at føre tilsyn med manuskripterne og Ebimo (High Card) skabte de originale karakterdesigns, som Haru Watanabe (animationsinstruktør på JoJo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders) har tilpasset til animation. Yuki Kanesaka (Dr. Stone), Shin Rizumu og Junko Yokoyama komponerer musikken. Hiromi Kikuta (Haikyu!!) er lydinstruktør hos dugout. Kaco vil bidrage med åbningen til animeen.

Beskrivelse

Coming of age komedien handler om Kawagoe School Boys’ Choir Club og deres lærer, en tidligere orkesterdirigent ved navn Haruo Hibiki. Når medlemmerne af klubben støder sammen på grund af deres personlighedstræk, hjælper Haruo dem med at finde sammen gennem sang, mens de sigter mod den nationale drengekorkonkurrence.

Kilde

Kategoriseret i: