Det er nu officielt blevet annonceret at Eko Mikawas baseball-manga Boukyaku Battery laves til en tv-anime.

På nuværende tidspunkt er yderligere information om det planlagte projekt dog ikke blevet afsløret. Hverken animationsstudiet eller den omtrentlige sendeperiode kendes.

En ONA på mangaen er allerede blevet udgivet som en del af “Jump Special Anime Festa” begivenheden i 2020. På det tidspunkt fik MAPPA til opgave at adaptere den. Det vides på nuværende tidspunkt ikke, om det anerkendte studie også skal producere tv-serien.

Boukyaku Battery baseball manga laves til anime
©EM/S,K,M

Beskrivelse

Historien handler om pitcheren Kiyomine Haruka, der gav den gas i mellemskolen sammen med catcher Kaname Kei, også kendt som “General”. Men efter en begivenhed mister Kaname sin hukommelse, og de to venner ender på Kotesashi High School, som har en tendens til at gå under radaren. Der vil de møde nogle af deres tidligere modstandere, som også er holdt op med at spille. Men sammen beslutter de sig for at starte en ny baseballklub for at spille sammen igen.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,