Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Baki Hanma sæson 2 trailer
Baki Hanma sæson 2 trailer

Anime

Baki Hanma sæson 2 anden del trailer

Anden sæson af Baki Hanma får premiere her sidst i august, men de har allerede nu udgivet en trailer til anden del af anden sæson.

Netflix begyndte onsdag at streame en ny trailer til Baki Hanma, anime serien baseret på Keisuke Itagakis Hanma Baki – Son of Ogre manga.

Traileren fremhæver animeens “The Father VS Son Saga” historie, som vil være animeens anden halvdel, og afslører også nye rollebesætningsmedlemmer.
Videoen viser også åbningssangen “Sarracenia” af SKY-HI og afslutningssangen “Salvia” af BE:FIRST til anden halvdel af showet.

De nye rollebesætningsmedlemmer til animeens “The Father VS Son Saga” historie inkluderer:

Animeens anden sæson havde premiere med “Tale of Pickle & The Pickle War Saga”-historien den 26. juli, efterfulgt af “The Father VS Son Saga” historien, der får premiere den 24. august.

Takeshi Kusao giver stemme til Pickle, en kriger fra en svunden, primitiv alder. Nobuo Tobita taler om Dr. Albert Payne, en videnskabsmand, der er ansvarlig for at genoplive Pickle.

Wagakki Band fremfører åbningstemasangen “The Beast” til “Tale of Pickle & The Pickle War Saga.” Animen har tilbagevendende cast og personale fra den første sæson. Baki Hanma er den tredje Baki serie på Netflix og en efterfølger til Baki: Dai Raitaisai-hen serien. Baki Hanma havde premiere verden over på Netflix i september 2021 med alle 12 afsnit.

Beskrivelse

Historien udvikler sig endelig til et fuldblodssammenstød mellem Baki Hanma og hans far, Yujiro Hanma, der er kendt som “den stærkeste skabning på jorden.” Klimakset på Baki universet, som skildrede det “stærkeste forældre-barn-slagsmål i verdens historie” i den originale manga, er blevet adapteret til den længe ventede anime!

Trailer til første del af anden sæson

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Figurer og merchandise

Pop Up Parade figurer der kommer mellem januar og marts 2024, fra feer og kæmper over heks til idoler.

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...