Den kommende I’m in Love With the Villainess anime adaption afslørede en ny trailer, illustration og yderligere oplysninger om rollebesætningen torsdag sammen med åbnings- og afslutningstemasangene og en premieredato den 2. oktober.

Kenn, Daisuke Namikawa og Yoko Hikasa slutter sig til rollebesætningen som henholdsvis Rod Bauer, Thane Bauer og Yu Bauer.

De indledende og afsluttende temasange vil blive fremført af hovedpersonerne Rae Taylor (Yuu Serizawa) og Claire François (Karin Nanami).

I’m in Love with the Villainess trailer 2
©いのり。・愛中出版・一迅社/わたおし製作委員会

Beskrivelse

Når den unge kontor-ansatte Rei Ohashi pludseligt bliver genfødt som en hovedperson i sin foretrukne datingspil “Revolution”, er dette den perfekte mulighed for hende at gøre, hvad hun altid ville gøre: forfører antagonisten, Claire Francois!
Da denne samtidig er den første perosn hun møder efter sin opvågnen er hendes drøm gået i opfyldelse.

For selv i sit tidligere liv vækkede de attraktive fyrster fra Kongeriget Bauer, som spillet tilbyder som partnere, ikke nogen gnist i Rei. Hun havde altid kun øjne for den rivaliserende Claire.

Bevæbnet med hendes omfattende viden om spillet gør hun nu alt for endelig at erobre hjertet af kvinden fra hendes drømme!

Ældre illustration

I'm in Love with the Villainess
©いのり。・愛中出版・一迅社/わたおし製作委員

Trailer 1

Teaser trailer

Kilder

Kategoriseret i: