Der er blevet udgivet en ny trailer for serien på den officielle hjemmeside for anime-adaptionen af ​​light novel serien Berserk of Gluttony (Boshoku no Berserk: Ore Dake Level to Iu Gainen wo Toppa Suru) af Ichika Isshiki og fame. Samtidig blev to nye stemmer løftet afsløret.

Serien begynder til oktober (2023). Crunchyroll vil simulcaste titlen.

Du vil høre følgende japanske stemmer i serien:

  • Misato Matsuoka som Myne
  • Hitomi Sekine som Eris

Åbningen har titlen “Jekyll & Hyde” og udføres af vokalenheden EverdreaM, som består af de to ovennævnte stemmeskuespillerinder. De to vil også bidrage med slutningen “Ao no Genseki”.

Tetsuya Yanagisawa (High School DxD, Orient) instruerer hos Studio A.C.G.T, mens Mariko Kunisawa (Ascendance of a Bookworm, Orient) superviser manuskripterne. De originale karakterdesigns lavet af fame er tilpasset til animation af Takafumi Furusawa (nøgleanimationer på A Certain Scientific Railgun S, Orient).

Beskrivelse

Fate Graphite er en af de forladte (forsaken). Forbandet med evnen “Gluttony”, sulter han altid, aldrig mæt … indtil den dag, han dræber en døende tyv og fortærer mandens styrke – og hans sjæl. Fates sande sult er vågnet, og hvis han kan lære at kontrollere sin magt, vil han endelig være herre over sin egen skæbne.

Tidligere illustration

Berserk of Gluttony laves til TV anime

Kilder

Kategoriseret i: