Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Ragna Crimson trailer
Ragna Crimson trailer

Anime

Ragna Crimson trailer

Til sidst i september kommer en serie om en dragedræber og den person, der tilbeder hende som var hun et idol.

Vi nærmer os efterår 2023 sæsonen og dermed premieren på anime-adaptionen af ​​Ragna Crimson. Derfor har folkene bag nu udgivet en trailer, der annoncerer en special på én time til at starte ​​serien op med den 30 september på japansk TV.

Det amerikanske forlag Sentai Filmsworks har allerede meddelt, at licensen til animeen er sikret, og at den vil blive vist i en simulcast via HIDIVE. Det vides endnu ikke, om det også gælder her i landet.

Folkene bag

Serien laves af studiet SILVER LINK og instrueres af Ken Takahashi (Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!). Deko Akao (Komi Can’t Communicate, My Roommate is Cat, Mysterious Girlfriend X) superviser manuskripterne, og Shinpei Aoki (nøgleanimation på Fate/kaleid liner Prisma Illya, A Sisters All You Need) håndterer karakterdesigns.

Roller

 • Chiaki Kobayashi som Ragna
 • Ayumu Murase som Crimson
 • Inori Minase som Leonia
 • Mamiko Noto som Chimera
 • Hiroki Touchi som Golem
 • Reina Ueda som Ultimatia
 • Takehito Koyasu som Grymwelte
 • Shunsuke Takeuchi som Disas Trois
 • Kōzō Shioya som Temruogtaf
 • Yoshihito Sasaki som Michael
 • Takashi Matsuyama som Kong Femud
 • Nobutoshi Canna som Future Ragna
Ragna Crimson trailer
©小林大樹/SQUARE ENIX・「ラグナクリムゾン」製作委員会

Beskrivelse

I en verden, hvor drager terroriserer mennesker, er det den lille dragedræber Leo, af alle mennesker, der giver de plagede sjæle et lys af håb med sin enestående kampkraft. I skyggen af ​​dette vidunderbarn bor hendes trofaste hjælper Ragna. Drevet af frygten for, at der kan ske noget med hans idol, træner han som en besat mand – men uden held. Indtil hans fremtidige jeg viser sig for ham i en drøm og overfører hans kræfter til ham. Men med denne kraft følger en næsten umulig mission…

Tidligere trailer

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...

Anime

Anden del af tredje sæson af Dr. Stone begynder til oktober.

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.