Vi nærmer os efterår 2023 sæsonen og dermed premieren på anime-adaptionen af ​​Ragna Crimson. Derfor har folkene bag nu udgivet en trailer, der annoncerer en special på én time til at starte ​​serien op med den 30 september på japansk TV.

Det amerikanske forlag Sentai Filmsworks har allerede meddelt, at licensen til animeen er sikret, og at den vil blive vist i en simulcast via HIDIVE. Det vides endnu ikke, om det også gælder her i landet.

Folkene bag

Serien laves af studiet SILVER LINK og instrueres af Ken Takahashi (Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!). Deko Akao (Komi Can’t Communicate, My Roommate is Cat, Mysterious Girlfriend X) superviser manuskripterne, og Shinpei Aoki (nøgleanimation på Fate/kaleid liner Prisma Illya, A Sisters All You Need) håndterer karakterdesigns.

Roller

 • Chiaki Kobayashi som Ragna
 • Ayumu Murase som Crimson
 • Inori Minase som Leonia
 • Mamiko Noto som Chimera
 • Hiroki Touchi som Golem
 • Reina Ueda som Ultimatia
 • Takehito Koyasu som Grymwelte
 • Shunsuke Takeuchi som Disas Trois
 • Kōzō Shioya som Temruogtaf
 • Yoshihito Sasaki som Michael
 • Takashi Matsuyama som Kong Femud
 • Nobutoshi Canna som Future Ragna
Ragna Crimson trailer
©小林大樹/SQUARE ENIX・「ラグナクリムゾン」製作委員会

Beskrivelse

I en verden, hvor drager terroriserer mennesker, er det den lille dragedræber Leo, af alle mennesker, der giver de plagede sjæle et lys af håb med sin enestående kampkraft. I skyggen af ​​dette vidunderbarn bor hendes trofaste hjælper Ragna. Drevet af frygten for, at der kan ske noget med hans idol, træner han som en besat mand – men uden held. Indtil hans fremtidige jeg viser sig for ham i en drøm og overfører hans kræfter til ham. Men med denne kraft følger en næsten umulig mission…

Tidligere trailer

Kilder

Kategoriseret i: