Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Komada – A Whisky Family Original film trailer og info
Komada – A Whisky Family Original film trailer og info

Anime

Komada – A Whisky Family film trailer og info

Den originale Komada – A Whisky Family film får premiere den 10. oktober.

Den officielle X (tidligere Twitter) konto for den kommende Komada – A Whisky Family film har afsløret premieredatoen. De har også udgivet en ny illustration og en teaser-trailer, begge kan ses herunder.

Således vil filmen blive vist i japanske biografer den 10. november.

Det er tale om en original animefilm instrueret af Masayuki Yoshihara (The Excentric Family). Duoen Yukito Kizawa og Munemasa Nakamoto, som tidligere har arbejdet på værker som Monogatari og Sword Art Online, skriver manuskripterne. Tomomi Takada tegner skabelonen til karakterdesignerne, som derefter vil blive animeret af Kousuke Kawazura (The Excentric Family). Kawazura vil også være involveret som chef animationsinstruktør. Baggrundsmusikken er komponeret af Tatsuya Kato. Filmen vil blive vist på dette års Annecy International Animation Film Festival.

Roller

Illustration

Komada – A Whisky Family Original film trailer og info
©2023 KOMA復活を願う会/DMM.com

Beskrivelse

Filmen fokuserer på Rui Komada, en ung leder af hendes families skrantende whiskydestilleri. Efter sin fars død overtog hun familievirksomheden. Stillet over for økonomiske vanskeligheder, en splittet familie og følgerne af en naturkatastrofe, sætter Rui sig for at genopbygge familiens enhed ved at genoplive familiens japanske whisky.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...

Anime

Anden del af tredje sæson af Dr. Stone begynder til oktober.

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.