Den officielle X (tidligere Twitter) konto for den kommende Komada – A Whisky Family film har afsløret premieredatoen. De har også udgivet en ny illustration og en teaser-trailer, begge kan ses herunder.

Således vil filmen blive vist i japanske biografer den 10. november.

Det er tale om en original animefilm instrueret af Masayuki Yoshihara (The Excentric Family). Duoen Yukito Kizawa og Munemasa Nakamoto, som tidligere har arbejdet på værker som Monogatari og Sword Art Online, skriver manuskripterne. Tomomi Takada tegner skabelonen til karakterdesignerne, som derefter vil blive animeret af Kousuke Kawazura (The Excentric Family). Kawazura vil også være involveret som chef animationsinstruktør. Baggrundsmusikken er komponeret af Tatsuya Kato. Filmen vil blive vist på dette års Annecy International Animation Film Festival.

Roller

Illustration

Komada – A Whisky Family Original film trailer og info
©2023 KOMA復活を願う会/DMM.com

Beskrivelse

Filmen fokuserer på Rui Komada, en ung leder af hendes families skrantende whiskydestilleri. Efter sin fars død overtog hun familievirksomheden. Stillet over for økonomiske vanskeligheder, en splittet familie og følgerne af en naturkatastrofe, sætter Rui sig for at genopbygge familiens enhed ved at genoplive familiens japanske whisky.

Kilder

Kategoriseret i: