Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Oshi no Ko mangaen holder fire ugers pause
Oshi no Ko mangaen holder fire ugers pause

Manga og bøger

Oshi no Ko mangaen holder fire ugers pause

Oshi no Ko mangaen blliver afløst af en sidehistorie medens hovedtitlen holder pause.

Oshi no Ko mangaen holder fire ugers pause på grund af Aka Akasakas helbredsproblemer. Forfatteren udtalte, at han er tilbage på arbejde nu, men at han ikke havde det godt i omkring en måned, og som følge heraf vil det nye kapitel af mangaen udkomme den 14. september i Weekly Young Magazine nummer #41/2023.

Mens den primære Oshi no Ko serie er på pause, vil mangakunstneren Mengo Yokoyari tegne en kort sidehistorie med titlen Oshi no Ko -interlude-, der vil blive føljeton i fire uger.

Beskrivelse

Gorō er en læge, der tilfældigvis varetager fødslen for sit yndlingsidol Ai Hoshino, som tog en pause fra underholdningsindustrien for at føde sine tvillingebørn. Men lige før Ai føder, dør Gorō i en ulykke, men bliver genfødt som et af Ais børn, Aquamarine Hoshino, med sine minder helt intakte.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.