Oshi no Ko mangaen holder fire ugers pause på grund af Aka Akasakas helbredsproblemer. Forfatteren udtalte, at han er tilbage på arbejde nu, men at han ikke havde det godt i omkring en måned, og som følge heraf vil det nye kapitel af mangaen udkomme den 14. september i Weekly Young Magazine nummer #41/2023.

Mens den primære Oshi no Ko serie er på pause, vil mangakunstneren Mengo Yokoyari tegne en kort sidehistorie med titlen Oshi no Ko -interlude-, der vil blive føljeton i fire uger.

Beskrivelse

Gorō er en læge, der tilfældigvis varetager fødslen for sit yndlingsidol Ai Hoshino, som tog en pause fra underholdningsindustrien for at føde sine tvillingebørn. Men lige før Ai føder, dør Gorō i en ulykke, men bliver genfødt som et af Ais børn, Aquamarine Hoshino, med sine minder helt intakte.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,