Den officielle hjemmeside for tv-animeen baseret på Yū Hashimotos 2.5 Dimensional Seduction (2.5 Jigen no Yūwaku) manga afslørede lørdag den første reklame video, illustration, hovedroller, personale bag og premiere i 2024.

Roller

Folkene bag

Hideki Okamoto (Bakugan: Evolutions, Mysteria Friends) instruerer animeen hos J.C. Staff. Takao Yoshioka (Horimiya) håndterer seriesammensætning. Tomoyuki Shitaya (Food Wars! Shokugeki no Soma) designer karaktererne. Hiroaki Tsutsumi (Dr. Stone) komponerer musikken.

Illustration

2.5 Dimensional Seduction TV anime trailer
©橋本悠/集英社・リリサ製作委員会

Beskrivelse

Seven Seas licenserede mangaen som en del af dens Ghost Ship-mærke, og den beskriver historien:

“Jeg har ingen interesse i rigtige piger!” Det hævder Okumura, formanden for skolens mangaklub. Han er din typiske otaku, besat af en sexet (fiktiv) 2D-manga-karakter kendt som Lilliel. Så starter det nye skoleår, og en (rigtig!) 3D-pige ved navn Lilysa, hvis passion er cosplay, melder sig ind i klubben. Lilysa overbeviser Okumura om at blive hendes fotograf – og gæt, hvem hendes yndlingsmangakarakter er? Ikke kun det, men Lilysa er til at være model for fetisch ting! Grænserne mellem 2D og 3D begynder at udviskes, efterhånden som denne varmblodige romantiske komedie udfolder sig.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,