Koei Tecmo og Gust annoncerede sidste tirsdag et nyt spil i Atelier-serien med titlen Atelier Resleriana: Wasurerareta Renkinjutsu to Kyokuya no Kaihо̄sha (Forgotten Alchemy and the Liberator of the Polar Night) til iOS, Android og PC via Steam. Akatsuki Games er med til at udvikle spillet. Spillet er planlagt til en udgivelse i 2023 i Japan. Selskaberne streamede en trailer:

Historien følger den spæde alkymist Resna (billedet nedenfor), hendes bedste ven og beastgirl-ridder Isana, selvudråbt “skønne eventyrer” Roman og Resnas alkymilærer Saskia. Resna sigter mod at bringe alkymiens glemte kunst til verden.

Historien følger den spæde alkymist Resna (billedet nedenfor), hendes bedste ven og beastgirl-ridder Isana, selvudråbt "skønne eventyrer" Roman og Resnas alkymilærer Saskia. Resna sigter mod at bringe alkymiens glemte kunst til verden.
©コーエーテクモゲームス

Spillets rollebesætning inkluderer

  • Saho Shirasu som Resna
  • Minami Tanaka som Isana
  • Yūya Hirose som Roman
  • Mamiko Noto som Saskia
Atelier Resleriana er et kommende mobil spil
©コーエーテクモゲームス

Takahiro (Yuki Yuna Is a Hero, Chained Soldier) er ansvarlig for historien og seriens sammensætning. Serieskaber Shinichi Yoshiike superviserer. Umiu Geso (Cardfight!! Vanguard, Fire Emblem Heroes) og tokki designer karaktererne.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , , ,