Den officielle hjemmeside for oktober 2023 tv-anime serien baseret på MOJIKAKIYAs My Daughter Left the Nest and Returned an S-Rank Adventurer (Bōkesha ni Naritai to Miyako ni Deteitta Musume ga S-rank ni Natteta) light novel serie afslørede flere roller, et nyt billede og temasangkunstnere til animeen i fredags.

My Daughter Left the Nest and Returned an S-Rank Adventurer anime info
© 門司柿家/アース・スター エンターテイメント/Sランク娘製作委員会

Roller

De nye rollebesætninger er for de tre Bordeaux-søstre, som alle er døtre af en lokal feudalherre, og inkluderer:

Hovedrollerne er:

Folkene bag

Takeshi Mori (Otaku no Video, Vandread, The Skull Man) fungerer som chefinstruktør, og Naoki Murata instruerer animeen hos Typhoon Graphics. Yūichirō Momose (So I’m a Spider, So What?, Infinite Dendrogram) fører tilsyn med seriens manuskripter, og Jun Shibata (Ninja Nonsense, The Skull Man) designer karaktererne og fungerer som animationsinstruktør.

Yoshino Nanjō vil fremføre animeens åbningstemasang “Sen” (Flash of Light). Nagi Yanagi fremfører animeens afsluttende temasang “hjemrejse”.

Trailer

Beskrivelse

En eventyrers liv er ikke altid glamourøst. Det finder Belgrieve ud af på den hårde måde, da et dødbringende møde berøver ham hans ben og evnen til at forfølge sine drømme, ikke længe efter at have været på vej mod berømmelse og rigdom. Men skæbnen er ikke færdig med denne pensionerede eventyrer!
Mens han samler urter i ørkenen, opdager han en forladt babypige og navngiver hende Angeline efter at have besluttet at opdrage hende som sin egen. Angeline vokser op til at blive en eventyrer på topniveau i sin egen ret, men efter at have begivet sig ud i verden og skabt sig et navn, har berømmelse, formue og magt ingen tiltrækningskraft for den dygtige eventyrer med S-rang: hendes inderligste ønske er intet andet end at se sin far igen.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,