Det seneste bind af Silent Witch light novel serien af forfatteren Matsuri Isora og illustratoren Nanna Fujimi bekræfter at der kommer en prequel historie til serien.

Prequelen har titlen Silent Witch: Another Kekai no Majutsushi no Nariagari og fokuserer på troldmanden Louis Miller. Hvilke eventyr oplevede han under sin læretid i Minerva? Du får svar til vinter, når første bind udkommer på det japanske marked.

Romanen blev første gang udgivet på Shosetsuka ni Naros hjemmeside i februar 2020, før Kadokawa begyndte at udgive light novels i juni 2021. Silent Witch – The Secret of the Silent Witch er indtil videre udgivet i seks antologier. I juli 2021 inspirerede historien en manga-adaption, som Tobi Tana er ansvarlig for.

Beskrivelse

Monica Everett er en meget talentfuld, men også meget genert heks, der prøver hårdt på at undgå opmærksomhed. Så meget, at hun er den eneste heks, der har mestret kunsten med ordløs magi, og tillader ingen omkring hende at gætte, hvornår hun kaster.
Efter Monica blev optaget i rækken af ​​»Syv Vise Mænd« som »Silent Witch« i en alder af blot femten, lever hun et tilbagetrukket liv i skoven. Indtil hun en dag får en hemmelig opgave om at beskytte Ridill kongerigets anden prins, prins Felix.

For at fuldføre sin hemmelige mission skal hun nu deltage i det prestigefyldte Serendia Academy uden at afsløre sin sande identitet…

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,