Den animerede åbningsvideo til det kommende videospil Fate/Samurai Remnant er blevet udgivet på den officielle hjemmeside.

Åbningssekvensen er produceret af animationsstudiet CloverWorks, hvor Nakaya Onsen fungerede som kreativ instruktør. I introen kan du også høre titelnummeret “Zanya Genso” af LICCA/Spiral Ladder for første gang.

Action RPG’en er planlagt til at blive udgivet over hele verden den 29. september 2023 til PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch og pc via Steam. Videospillet tager os til det feudale Japan, hvor kampen om den hellige gral bryder ud. Kan den unge mester Miyamoto Iori og hans tjener Saber overleve farerne?

Karakterdesignerne i spillet blev skabt af Rei Wataru, som tidligere har arbejdet på Fate/Grand Order -Epic of Remnat- Pseudo-Singularity III. Hikaru Sakurai og Yuichiro Higashide (begge har blandt andet arbejdet på Fate/Grand Order) supervisede historien. Type-Moon administrerer projektet, mens Aniplex også yder support.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , , ,