Arrangørerne af Anime Messe Berlin ville oprindeligt have ventet indtil de ansvarlige for statsregeringen i Brandenburg eller sundhedsafdelingen i Potsdam havde tydeligt defineret, hvad en stor begivenhed var, men det er endnu ikke er sket.
Derfor har man nu besluttet at begivenheden annulleres for at garantere planlægnings-sikkerhed for både fans og partnere. Naturligvis er dette også en beslutning taget ud fra et sundheds perspektiv.

På samme tid blev en dato for arrangementet i det kommende år afsløret den 9.-11. Juli 2021.

Som et resultat af faste omkostninger, der allerede er opstået, såsom lagerleje, reserveret reklame eller forsikring til dette års begivenhed, som ikke længere kan annulleres, formoder arrangørerne i øjeblikket et økonomisk tab på omkring 35.000 Euro. Dette aspekt er det ikke alle der tænker på, når de håber og forventer at arrangementer finder sted bare et år udskudt. De håber derfor på støtte så de med sikkerhed kan afholde 2021 arrangementet.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,