Sound Euphonium: Ensemble Contest afslørede en ny trailer for at fejre og takke seerne for at gøre filmen til et stort hit i Japan. Animefilmen havde premiere den 4. august i japanske biografer. Kyoto Animation animerede filmen.

Hovedrollen gentog deres roller i filmen: Chika Anzai som Reina Kosaka, Tomoyo Kurosawa som Kumiko Omae, Ayaka Asai som Hazuki Kato og Moe Toyota som Sapphire Kawashima. Derudover vendte TRUE tilbage til franchisen for at fremføre temasangen til filmen med titlen “Ensemble”.

Sound! Euphonium er en light novel serie skrevet af Ayano Takeda og illustreret af Nikki Asada. Takarajimasha udgav det første bind af romanen i 2013. En manga-adaption med illustrationer af Hami blev lanceret i det følgende år.
Light novel serien inspirerede en tv-anime-serie, der har to sæsoner, som begge blev animeret af Kyoto Animation. De blev sendt fra henholdsvis april til juli 2015 og oktober til december 2016. En tredje sæson er i øjeblikket i produktion planlagt til udgivelse næste forår (april 2024).

Beskrivelse

At finde sig selv, en tone ad gangen…Efter en frygtelig skuffelse ved All-Kyoto Concert Band Competition, har musikken mistet sin gnist for Kumiko. Men hendes første år på Kitauji High School er en chance for en frisk start. Så da det bliver tid til at vælge en klub, kan hun ikke modstå at slutte sig til bandet igen – selvom de simpelthen er forfærdelige. Den strenge nye klubleder har lovet at piske dem i form for at nå Nationals, men problemerne stikker dybere end blot mangel på træning. Derudover trækker uenigheden i klubben i Kumikos gamle usikkerhed. Finder Kitauji High School sin rytme før konkurrencen? Vil Kumiko?

© Ayano Takeda / Takarajimasha / “Sound! Euphonium Production committee

Kilder

Kategoriseret i: