Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Hunter x Hunter manga musikvideo med Sakurazaka46s “Start Over”
Hunter x Hunter manga musikvideo med Sakurazaka46s “Start Over”

Manga og bøger

Hunter x Hunter manga musikvideo med Sakurazaka46s “Start Over”

Mangakaen bag Hunter x Hunter er fan af idol-gruppen Sakurazaka46, så et samarbejde om en musikvideo er perfekt.

Yoshihiro Togashis Hunter x Hunter manga afslørede en speciel musikvideo med Sakurazaka46s “Start Over” sang. Togashi er angiveligt fan af idolgruppen, tidligere kendt som Keyakizaka46. “Start Over” er titelsangen på deres seneste album, Start Over!.

Musikvideoen blev offentliggjort på Shonen Jump Magazines YouTube-kanal, selvom Hunter x Hunter serien i øjeblikket er på pause. Mangaen vil ikke længere blive udgivet i et ugentligt format – et ny format er stadig ikke blevet annonceret, og det er uklart, om den vil fortsætte i magasinet eller flytte til en af de andre Shueisha publikationer.

Togashi har kæmpet med helbredsproblemer relateret til rygsmerter i mange år, hvilket førte til, at mangaen ofte var på pause.

Mangaen kan læses gratis på MangaPLUS.

Beskrivelse af mangaen

Gon er måske en dreng på landet, men han har høje ambitioner. På trods af sin tante Mitos protester beslutter Gon sig for at følge i sin fars fodspor og blive en legendarisk jæger (Hunter). De håbefulde Hunters begynder deres rejse med et stormomsust skib, hvor Gon møder Leorio og Kurapika, de eneste andre ansøgere, der ikke er ødelagt af anfald af søsyge. Efter at have overlevet rædslerne på det åbne hav, skal Gon og hans ledsagere nu bevise deres værd i en række forskellige tests for at finde den skjulte eksamenshal. Og når de først når dertil, vil de så nogensinde forlade den i live…?

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Anime

Den søde romantiske serie Horimiyas spinoff slutter snart.

Anime

Burn The Witch #0.8 one-shot oprindeligt udgivet i Shonen Jump 50th Anniversary nummeret laves til anime.