TOHO begyndte at streame en ny “Akira Toriyama World” reklamevideo til animefilmen baseret på Akira Toriyamas SAND LAND manga i mandags.
Videoen, som er næsten tre minutter lang, skitserer historien og karakterrelationerne i filmen, og giver et længere preview af filmens temasang “Utopia” af den up-and-coming kunstner imase end den tidligere trailer (nederst i dette indlæg).

Filmen får premiere i japanske biografer her på fredag den 18. august 2023.

Ligesom hans Akira Toriyamas mest kendte værk DragonBall udkom Sand Land her i Danmark for 20 år siden. Serien er på kun én bog.

Filmen er et samarbejde mellem studierne Sunrise, Kamikaze Douga og ANIMA. Toshihisa Yokoshima (Amanatsu) vil instruere. Hiroshi Koujina (The Vampire Dies in No Time) fungerer som hans rådgiver. Hayashi Mori (Cells at Work!; Drifting Home) skal skrive manuskriptet, mens Yugo Kanno (JoJo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders) skal komponere musikken.

Illustrationer

Beskrivelse

Sandland handler om vand. Intet virker uden det livsvigtige vand. Det ved Beelzebub også. Som djævelens søn skal han træne ordentligt for senere selv at blive en “god” dæmon. Men han afbryder træningen, da en fremmed beder ham om hjælp. Fra nu af er hans eneste mål at søge efter den mystiske vandkilde, der må være et sted i det sydlige Sandland, men som er stærkt bevogtet af en hensynsløs konge…

Tidligere trailer for filmen

Ældre teaser trailer

Kilde

Kategoriseret i: