Inden anime-adaptionen af ​​Nozomu Mochitsukis light novel serie Tearmoon Empire (Tearmoon Teikoku Monogatari) starter i den kommende sæson, er der nu udgivet en ny illustration. Samtidig blev yderligere to medvirkende og den nøjagtige startdato annonceret: serien blive vist på japansk tv fra den 7. oktober 2023.

Tearmoon Empire illustration og roller
©餅月望・TOブックス/ティアムーン帝国物語製作委員会2023

Kanon Takao skal spille Tiona Rudolvon, mens Nao Toyama skal stemme Rafina Orea Belluga.

Tearmoon Empire illustration og roller
©餅月望・TOブックス/ティアムーン帝国物語製作委員会2023

Yushi Ibe (assistent instruktør på The Greatest Demon Lord is Reborn as a Typical Nobody) ansvarlig for instruktion hos SILVER LINK-studiet mens Deko Akao (Komi Can’t Communicate, The Case Study of Vanitas) superviser seriens komposition. Mai Otsuka (The Demon Girl Next Door, Non Non Biyori) bidrager med karakterdesigns og Koji Fujimoto (Sus4 Inc.) komponerer musikken.
Åbningssangen “Happy End Princess” synges af stemmeskuespillerinden Sumire Uesaka, der påtager sig rollen som hovedpersonen Mia Luna Teamoon i serien. Crunchyroll har allerede annonceret, at den vil simulcaste animeen.

Tidligere trailer

Beskrivelse

Omgivet af sit folks hadefulde blikke, tager den egoistiske prinsesse af det faldne Tearmoon Empire, Mia, et sidste blik på den blødende sol, før guillotinebladet falder… Kun for at vågne op igen som tolvårig!
Med tiden spolet tilbage og en ny chance for livet faldt i hendes skød, sætter hun sig for at rette op på de utallige fejl, der plager det syge imperium. Korrupt regeringsførelse? Check. Grænseproblemer? Check. Naturkatastrofer og økonomiske stridigheder? Check. Wow, det virker som en masse arbejde.
Hårdt arbejde og Mia passer ikke sammen, så hun søger hjælp fra andre, begyndende med sin loyale tjenestepige, Anne, og den geniale minister, Ludwig.
Sammen stræber de dag og nat for at genoprette imperiet.
Lidt efter lidt begynder deres utrættelige indsats at ændre historiens gang og skubbe hele kontinentet mod en ny fremtid.
Og hvorfor ændrede den egoistiske prinsesse sig, spørger du? Simpelt – det gjorde hun ikke. Hun er bare bange for guillotinen. De gør helt vildt ondt, og Mia hader smerte mere end arbejde.

Tidligere illustration

Tearmoon Empire light novels laves til anime
©餅月望・TOブックス/ティアムーン帝国物語製作委員会2023

Kilder

Kategoriseret i: