Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Hokkaido Gals Are Super Adorable! manga holder pause før afslutning
Hokkaido Gals Are Super Adorable! manga holder pause før afslutning
© Kai Ikada

Manga og bøger

Hokkaido Gals Are Super Adorable! manga holder pause før afslutning

Hokkaido Gals Are Super Adorable!mangaen om en smuk pige i det snefyldte nord holder pause før finalen.

Med det 100. kapitel har mangaserien Hokkaido Gals Are Super Adorable! nået en imponerende milepæl. I et ekstra kapitel har serieskaberen Kai Ikada nu bekræftet, at serien vil holde pause i en måned for at forberede det sidste kapitel.

Ifølge dette forventes kapitel 101 af historien at blive udgivet den 13. september 2023, hvilket også markerer seriens fire års jubilæum. Men fans behøver ikke undvære serien helt, for den 30. august 2023 kan de se frem til en illustrations-samling.

Ikada lancerede serien i september 2019 og udgiver den i Shueishas Shonen Jump Plus-app. I Japan har historien indtil videre elleve bøger. Historien kan følges gratis på engelsk på MANGA Plus.

Beskrivelse

Gymnasiedrengen Tsubasa flytter til Kitami City oppe i Hokkaido, hvor han møder en “gal” ved et busstoppested. Synet af hende, der står alene mod det hvide snelandskab, barbenet trods den isnende kulde, fanger hans hjerte.

Trailer for den kommende anime

Animeen baseret på mangaen får premiere til januar 2024.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Figurer og merchandise

Pop Up Parade figurer der kommer mellem januar og marts 2024, fra feer og kæmper over heks til idoler.