Personalet bag tv-animeen baseret på Kengo Hanazawas Under Ninja manga afslørede fredag en hoved-reklamevideo, en ny illustration, et nyt rollebesætningsmedlem, åbningstemakunstner og premiere den 5. oktober.

Kroi fremfører åbningstemasangen “Hyper.” Derudover slutter Kōichi Sōma sig til showets rollebesætning som Ozu.

Hjemmesiden afslørede også mere musikpersonale til animeen, herunder: Yūsuke Seo, Sadahiro Nakano, MK og Ryu*.

Roller

  • Taito Ban som Kurō Kumogakure
  • Tarusuke Shingaki som Katō
  • Tasuku Hatanaka som Miracle Hibi
  • Atsumi Tanezaki som Suzuki
  • Daiki Yamashita som Shion Hachiya
  • Chika Anzai som Kawado
  • Chō som Ōno
  • Shūichi Uchida som Eita
  • Sora Tokui som Noguchi

Folkene bag

Satoshi Kuwabara (Yu-Gi-Oh!: The Dark Side of Dimensions) instruerer animeen hos Tezuka Productions, og Keiichirō Ōchi (The Quintessential Quintuplets) overvåger og skriver seriens manuskripter. Nobuteru Yuki (Orange) designer karaktererne. Shōta Kowashi (Pui Pui Molcar) komponerer musikken, og Pony Canyon producerer musikken.

Illustration

Under Ninja anime trailer
©花沢健吾・講談社/アンダーニンジャ製作委員会

Beskrivelse

En enspænder på gymnasiet får sit livs deltidsjob som en moderne ninja med til opgave at udføre internationale mord.

Efter Anden Verdenskrig udviklede den allierede kommando i Japan et nyt agentur til at hjælpe med at håndtere terrorisme og vold i Stillehavsregionen. Agenturet var bemandet af ninjaer, og de fik oprindeligt til opgave at varetage indenlandske anliggender. Til sidst voksede dette program til sin nuværende form og administrerede 20.000 ninjaer på tværs af en række nationale og internationale anliggender. En af disse ninjaer er tilfældigvis Kurō. Den sytten-årige high school-taber er nu klar til at blive den næste forsvarslinje mod en potentiel stigning i udenlandske snigmordere, der invaderer Tokyo.

Kilder

Kategoriseret i: