‘Den officielle hjemmeside for tv-anime-adaptionen af Kotei Kobayashis The Vexations of a Shut-In Vampire Princess (Hikikomari Kyūketsuki no Monmon) light novel serie afslørede fredag en tredje reklamevideo til serien. Videoen viser fripSides åbningstemasang “Red Liberation” og at serien får premiere den 7. oktober 2023.

Roller

  • Tomori Kusunoki som Terakomari Gandesblood
  • Sayumi Suzushiro som Villhaze
  • Yōko Hikasa som Karen Helvetius
  • Fairouz Ai som Nelia Cunningham
  • Miyuri Shimabukuro som Karla Amatsu
  • Manaka Iwami som Sakuna Memoir
  • Sora Amamiya som Millicent Bluenight
  • Reina Ueda som Melca Tiano
  • Saku Mizuno som Tio Flat

Folkene bag

Tatsuma Minamikawa (Wave, Listen to Me!, Fire Force) instruerer serien hos “project nr.9”. Keiichirō Ōchi (The Quintessential Quintuplets, The Demon Girl Next Door) håndterer seriens komposition. Tomoyuki Shimoya (Food Wars! Shokugeki no Soma) designer karaktererne. Gō Shiina (Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba) komponerer musikken.

Illustration

The Vexations of a Shut-In Vampire Princess trailer
©Kotei Kobayashi – SB Creative Corp. / Shut-In Vampire Princess Committee

Beskrivelse

Den indlukkede vampyr Terakomari, eller forkortet Komari, vågner op af sin dvale og opdager, at hun er blevet forfremmet til hærchef! Sagen er dog, at hendes nye hold har ry for at være voldeligt ulydig. Og selvom Komari blev født af en prestigefyldt vampyrfamilie, har hendes had til blod gjort hende til billedet af middelmådighed-små, ukoordineret og uduelig til magi. Med oddsene stablet mod hende, vil hjælpen fra hendes trofaste tjenestepige være nok til, at denne eneboer kan fejle hendes vej til succes?

Tidligere trailer

Videoen afslører og forhåndsviser animeens afsluttende temasang “Nemurenai feat. Kusunoki Tomori” af MIMiNAR

Tidligere illustration

The Vexations of a Shut-In Vampire Princess anime trailer
©Kotei Kobayashi – SB Creative Corp. / Shut-In Vampire Princess Committee

Kilder

Kategoriseret i: