Den officielle hjemmeside for den kommende efterår 2023 anime Kibō no Chikara ~Otona Precure 23~ (Power of Hope ~Grown-Up Precure 23~) annoncerede flere stemmeskuespillere, som igen vil lægge deres stemmer til den nye serie.

Takayuki Hamana (Prince of Tennis, Sorcerous Stabber Orphen [2020]) er instruktør hos Toei Animation og Studio DEEN studierne. Yoshimi Narita, som tidligere har arbejdet på forskellige Precure film og -serier, er ansvarlig for seriens sammensætning, mens Atsuko Nakajima (Komi Can’t Communicate, Ranma ½) bidrager med karakterdesigns. Musikken er komponeret af Naoki Sato, som også tidligere har arbejdet på flere Precure projekter, herunder Yes! Precure 5 GoGo!.

Animeen er som sagt planlagt til premiere på den japanske tv-station NHK Educational i oktober 2023. Historien vil indeholde karaktererne fra animeen Yes! Precure 5 og Yes! Precure 5 GoGo! som voksne.

Roller

Stemmelæggerne herunder gentager deres roller fra de første serier om pigerne som børn/unge.

Det er interessant at se karrakterne som voksne, man kan se det er dem men modnet i stil og krop.

Kilde

Kategoriseret i: